Behandelingen

Knippen

Deze exclusieve techniek wijkt af van de klassieke manier van krullen knippen waar bij de krullen recht worden geknipt. Met CURLSYS techniek worden de krullen in bundels geknipt waarbij jou haar veel textuur krijgt omdat met de zwarte kracht mee geknipt wordt. Haar gaat minder pluizen, krullen krijgen hun juiste val door de zwaartekracht. Deze techniek wordt uitgevoerd met een bijzonder welkomstritueel en vervolgens wordt je geknipt met een speciale schaar.

Behandeling van minimaal 90 minuten

Normale manier van knippen.

Behandeling van 30-40 minuten

HAARDUSTING is dé manier om lang haar gezond te houden. Je haar wordt vrij van dode punten gemaakt door een bijzonder ontworpen apparaat waarmee je haarlengte lang blijft. Deze manier moet je niet zien als vervanging voor een knipbeurt. Dit is meer een verzorgende behandeling.

Behandeling van 20 min

Hoe lang duurt een knipbehandeling? Hoe veel tijd moet tussen knipbehandelingen zitten?
Ten eerste geven wij als professionele haarstylist een persoonlijk advies afgestemd op jou wensen en ideeën. Want… jou haar, jou regels.

Ik vind van groot belang dat jou haar lekker gewassen en je hoofd gemasseerd word met onze professionele Kis  producten met een kopje koffie er bij. Daar zijn geen extra kosten aangebonden.

Daarna wordt u geknipt met alle aandacht voor de vak. Normaal duurt een klassieke knip afspraak tussen 30-45 minuten behalve bij speciale technieken. Daarvoor geeft u aan bij de afspraak wat voor behandeling u wenst, want de speciale technieken eisen wat meer tijd.

Kleuren

Bij mij ben je welkom voor alle mogelijke kleur technieken. Doordat ik mijn kennis op dit gebied constant vernieuw ben ik in staat voor jou de nieuwste highlights, babylights, faceframe, bayalage en nog veel meer uit te voeren.

Als u van plan bent om een nieuwe kleur te kiezen adviseer ik u een afspraak te plannen waarbij u aan geeft dat u een kleuranalyse of contrast overleg wilt.

Ik werk met professionele haarproducten van KIS en Olaplex.