Over mijzelf2016-12-09T15:27:33+00:00

Kapster Maja Bosilkova HoutmanOver mijzelf

Geachte klant,

Hierbij wil ik me kort voorstellen.
Mijn naam is Maja en ik ben 35 jaar oud. Ik kom uit Macedonië waar ik 7 jaar werkervaring heb opgedaan. Sinds 9 jaar woon ik in Nederland. Hier volgde ik de NT2 opleiding (Nederlands voor anderstaligen). En tevens bezoek ik geregeld kappersbeurzen in en buiten Nederland.

Ik woon nu in De Bilt en heb een thuis-kapsalon. Bij voorkeur komen de klanten naar de kapsalon toe, maar ik kan in uitzonderlijke situaties ook langskomen indien u in De Bilt woont. Al mijn klanten komen uit de regio De Bilt, waaronder Bilthoven, Groenekan, Bosch en Duin, Den Dolder, Utrecht, Zeist en zelfs Amersfoort.

Op het kappersvak ben ik verliefd geworden sinds ik klein was. Na de middelbare school (in 2001) ben ik direct begonnen aan de kappersschool (Blagoj Strachkovski in Veles, Macedonia). Na het behalen van mijn diploma aan deze opleiding heb ik eerst voor vier verschillende kapsalons gewerkt en tevens had ik ruim vier jaar een eigen kapsalon in Macedonië. Inmiddels bestaat mijn huidige kapsalon “Lucky Scissors” ook al weer 8 jaar.

Dat was in het kort iets over mij en mijn opleiding.

Hopelijk tot snel!

Maja.